Categories
healthblog

nagyon kedvenc ízeim vannak: karamell és vasatcotch.

nagyon kedvenc ízeim vannak: karamell és vasatcotch.

Áztassa a lima babot egy éjszakán át és egész nap egy fazék vízben. Csatorna. Kombinálja a babot és a csirkekészletet, és forralja. Add a zöldségeket. Csökkentse a hőt alacsonyra. Mellett, a csirkét egy serpenyőben, amíg barna nem lesz. Adjunk hozzá csirkét a leveshez, és főzzük, ameddig csak tetszik.

kb. 4 tálat készít.

Soooo vajas és gazdag volt !!! Teljesen szeretem a nagy, kövér limababot.

Az oldalán volt néhány pirított gh mézes búza.

Ez az étkezés 100% -ban kielégítő volt. Rájöttem, amikor az utolsó cseppet átáztam, hogy minden a semmiből készült: az állomány, a kenyér, a csirke (egy egész csirkeből), a levesből, a szárított babból. Köszönet Mattnek az összes TLC -nek, amelybe került ebbe a vacsorába!

170

170. Erin | 2009. március 23., 9:44,

Teljesen szeretem az új kanálodat, és ez a tál fantasztikus!

Gratulálok Erin !!! Kérjük, küldjön nekem egy e -mailt 🙂 Sajnálom, hogy nem tudtam teát küldeni mindenkinek. Köszönöm, hogy belépett.

Gyűjtsön össze

A kiegyensúlyozott életről szóló legújabb bejegyzésem: Gondolj a fogaidra! Soooo már fáradt. Még soha nem volt ilyen rosszul jet -lag! Furcsa, mert abszolút nulla nehézségem volt a nyugatról -> Keletről, de a hazaérkezés olyan nehéz volt. Kíváncsi vagyok, vajon az utazásból származó adrenalin csak tartott -e, amíg ott voltam.

Goodnight!

További hozzászólások Kath -tól:

Meglehetősen sportos reggel volt !!

Az emésztés után elindultunk Futás a Michelle + Ben -hez, ahol macskánk ülünk Tillman számára. Nem volt a Garmin -on, de esküszöm, hogy 8 perc alatt futottunk az első mérföldön. Hajoltam és puffasztottam! Általában a lábaim tartanak vissza, és a lélegzetem rendben van, de ma a lélegzetem volt, és a lábaim erősek voltak!

Az egész hurok házukhoz és vissza körülbelül 4,5 mérföld volt. Tillman -t észrevették az ágy alatt és jó egészségi állapotban!

Hazajöttünk, új futócipőt cseréltünk futballcipőre, és ugrottunk a kerékpárokon, hogy csak egy nagy mezővel rendelkező iskolába utazzunk.

frisbee = 10 USD.

Soccer Ball = 6 USD.

Gyakorlat, amely nem érzi magát gyakorlatnak = felbecsülhetetlen.

Több olcsó edzőberendezés! A pulzusmérőn volt, és a HR -m a 150 -es években volt, egész idő alatt, amikor sportoltunk. És nem volt, de szórakoztató.

10 további forrásokat perc Frisbee. Nagyon jó voltunk együtt! Az egész 10 percbe telt, hogy bejuthassunk egy horonyba. Meglepődtem, hogy mennyi futást végeztünk a játék közben – egy szórakoztató, hogy ezt meg fogom kapni.

10 perc foci. Szórakozás nekem, nem annyira Mattnek. De egyre jobb, és én is! Melegítek a bal lábammal. Ne felejtsd el, hogy ezt a bokát zárva tartsuk!

Aztán bicikliztünk Harris Teeterhez, és felvette a heti termék utolsó részét. Bűnösnek érzem magam, hogy nem megyek a Farmer piacára, de nem kellett volna. Az egyik olyan zöld dolog, ahol mindaddig, amíg a lehető legjobban csinálod, nem szabad bűntudatot éreznie. Szinte az összes terméket kiválasztottam, a helyi énekekkel, tehát jól érzem magam.

Akkor hazaértünk, teljesen pooped !!!!

Töltés:

Fahéj mazsola dió egy szelet Applegate Farms Törökországgal, nevető tehén és spenót. A Sweet + Savory jól működik, ha elhagyja a fűszeres mustárt. De ezek az USA biogazdálkodása volt a Földfaron, jó áron. Szerette a Chompin -t rajtuk. Szeretem a nyári gyümölcsöket, de az őszi gyümölcsök is szórakoztatóak. Néhány TJ PB

Matt apja + barátnője, Cheryl bármelyik percben érkezik hazafelé egy utazásból. Csatlakoznak hozzánk délutánra és egy szép vacsorára.

***

omgossip lány !!!!!!!!!!!!! Ahhhhhh, ami a 2. szezon közepén történik !!!

További hozzászólások a KATH -tól:

Kerf életre kerül !!! Joe ezt Kerf érzése alapján hozta létre, és a Loooove -ban vagyok !!!

ezt!

A debütálás tiszteletére egy ünnepségem van, ahol a sajátját kapja, ha szeretné.

Vásárolhatja az Eat Real Food Plakátot 10 dollárért, vagy vásárolhat bármelyik másik stílust (12 dollár), és ingyenesen szerezheti meg a Kerf -et! Itt van az összes információ: a holnap Victory Garden.

És mindenki ingyenes matricákat és tetoválást kap! Már a zöldeket a kerékpárra tettem, és Matt azt állította, hogy a Tatoo!

wheeeeeeeeee! Gyönyörű a maga módján.

Senki sem mondaná, hogy az alma jobb, mint a másik – mert néha egy aranyos kis almát akar, és néha nagy ropogást igényel. Ugyanaz a cukkini -vel – mindkettő a saját módján lenyűgöző. Ne feledje, hogy mindannyian különböző formák vagyunk, és minden forma hűvös! Ma terveztem egy szendvicset, de a szendvicsem felét a pultnál álltam. This.bread.is.so.good. A len zab korpa a legjobb! A salátám kerti friss zöldek, baba cukkini (szintén kert friss), maradék hummus, éles fehér cheddar és fahéj mandula volt !! Mindegyik olívaolaj, méz és tengeri só öltözött. Úgy gondolom, hogy az ecet tönkreteszi a salátákat. Bárcsak azt mondanám, hogy a legjobban a gyümölcsös almunk, de ez az alma volt a legjobban az őszi eddig! Matt és én tervezünk egy délutáni kerékpáros utazást, amikor befejeztük a munkát.

adios!

További hozzászólások Kath -tól:

ay yi yi! Forró kávé és zabliszt egy párás napon, amikor izzadtam a de la cabezát egy los pite! Mmmm !! Reggelente néhány zöldséget. Ez a muffin hatalmas volt, és kb. 1/3 -án használtam a zabom egyik felét. Ez 75% teljes kiőrlésű liszt is. Milkvanila, só, fahéj1/4 csésze túró, keverve az endmuffin1 evőkbben, természetesen dió vanília mandulavaj – az utolsó 🙁

tavaszi keverékem! Fel fogom használni, majd a nyárra tea vagyok (tehát nem kell többet vásárolnom). De még mindig

segítek nekem a habzásomon! Nutty, ha össze tudnánk csomagolni a 3 kedvenc ízemet a végső íz-tesztminta csomaghoz-ők szállítottak.

Bemutathatom a nagyon kedvenceimet a természetes diófélékben:

Butter karamell mogyoróvaj Vanília vaj fahéj -vanília napraforgó vaj

Kipróbálhatod a boltomban Mind a 3 (8 oz edényekben) 16 dollárért. Csak 15 marad, de ha eladunk, akkor többet kapunk !! H3> További hozzászólások Kath -tól:

Helló a Charlotte Dietic Association 9. éves szakmai napján !!

Figyelembe kell vennem, de itt van a reggeli!

Tudva, hogy a kontinentális reggeli gyakran alacsony a fehérje kitöltésében, megragadtam egy oikos -t az ajtón, és képes voltam összeállítani egy delish parfitot, valamint néhány nyomvonal -keveréket a táskámból. Hozott egy kis kávét otthonról is! Jó öreg karácsonyi keverék 🙂

Találkozunk ebédre !!

this!

További hozzászólások a Kath -tól:

Az egyik kedvenc You Tube videóm a történelemben !!

és a sütőtök lumpkin és Ma délután is játszottam!

Egy dolgotól a következő délután futok – találkozunk vacsorára!

További hozzászólások Kath-tól:

Day-Late húsvéti tojásvadászat ma reggel a zabliszt tálban!

Találtam néhány csokoládéval borított napraforgómagot, amelyet hazahoztam a Sarah’s Baby Shower-től (a baba most itt van!) A reggelire, de a tápláló belsejében 😉

A A tál alapvető felvert banán zabliszt volt, ropogós mandulavaj tetejével (utáljuk, amikor a kád aljára kerül!), A kókuszdió és a kis húsvéti tojások. Ízletes!

Kicsit lassan jártam ma reggel. Vitatás a testszivattyúra való belépés vagy sem, de utálom hiányozni egy Chris osztályt !! Azt tervezem, hogy ezt könnyedén elviszem.

További hozzászólások Kath -tól:

GASP !!!! Hónapok óta láttam itt egy csótányt – miért ma!?!? Azt hiszem, meghalt, de nem megyek sehova a közelében, hogy megtudjam. (Ezt a fényképet nyilvánvalóan a zoomon készítették

ezt!) Az a gondolat, hogy egy szép ropogással szopni a vákuumtömlőbe, hidegrázást küld a gerincemre, tehát csak itt hagyom, amíg a férj haza nem jön. – Szerencsére most elindultam! Mivel nem kell, hogy körülbelül 10 -ig legyek a belvárosban, tudtam, hogy van időm. Megvitattam, hogy megmentem a délutáni edzésemet, kimentem a kint, a szabadnapot, de amikor ezeket a dolgokat elképzeltem, tudtam, hogy felállok, és megyek a leginkább elégedettek a nap kezdésére. Szóval elmentem. Valójában fantasztikus edzésem volt! 45 perc az ET -n a nők egészségével, majd egy 10 perces lehűtés a stat kerékpáron és 5 perc ABS.

Aztán hazajöttem, és elkészítettem ezt a hatalmas tál zabliszt rendetlenséget –

kész?

1/3 csésze zab, tej, víz, só (ma átugorta a banánt – GASP! – Mivel még mindig alulteljesítik őket, és a tök sűrítő kötőanyagomként szolgálna) 1/4 csésze búzaszám1/2 csésze tök (közel a végén keverve) 1/4 csésze túró (a végén keverve) fahéjpumpkin pite1 tsp vanillatbsp őrölt lenféles sütőtökvaj, kavarogott inspoonful ef pba sprinkle a kashi jó barátok cinnaraisin ropogós és egy körtefén lévő fogoly plusz yerba pár sötét sült tea. Tetszik ez a cucc, de őszintén szólva, olyan, mint a gyenge kávé. De nem éreztem, hogy kávét készíteni. Hozzáadtam egy szitáló agavot és némi tejet.

A kocsimmal az autóhelyre indulok, majd 11 éves koromban, és remélhetőleg időben otthon vagyok ebédre a Hub -szal. Nem vagyok készen erre a vizsgára, de néhány gyors matematika azt mondta nekem, hogy -27 -et tudok szerezni, és továbbra is átadhatom az osztályt. Mivel a Közösségi Főiskolán veszem, csak azért, hogy ellenőrizzem az R.D. követelményeimet, nem vagyok túl aggódva, hogyan csinálok benne. A nyomás ki van kapcsolva! A nap hátralévő részében organikus (pénteken) és Foodservice -t (ami holnap van) tanulok, és csatlakozom Michelle barátomhoz, hogy ünnepeljem születésnapját ma este vacsorára !!!

Boldog születésnapot Michelle !!! !!!!!!!!!

További hozzászólások a Kath -tól:

Nem szereted a napokat, amikor megkapod az „edzés elpirulást”!? Volt egy ma, és egy nagyszerű edzés kísérte: 30 izzadt perc a mostohaanyán, 15 a mókuson és 10 lunges/felsőtest emelésén. Úgy gondolom, hogy a meleg időjárás indította el a jó, meleg edzést.

Emlékszem, hogy ismét tudomásul vettem a statisztikáimat:

Idő: 57:19

A zónában: 35:04

avg – HR 155

Max. HR 174 (Prob. A mostohaanyja utolsó 10 percében – izzadtam a vödröket!)

Kalória égett: 455

Nagyon izgatottan jöttem haza a Spring Blend miatt. Nagyon kedvenc ízeim vannak: karamell és vajas. És ez a legszebb címke van!

A keverék:

1/3 csésze zab, tej, víz, fél banán, csipet sós2-3 evőkanál Wheatberries1 tebps len1-2 evsp pekándió + sózott földimogyoró, Chopped1 tbsp áfonya megőrző maranatha mandula vaj

rugó Blend

Álljon meg a Meghann blogjába ma – a Blogging Bake Sale II. Körbe rendezi! Cake !!

this!

Van egy régimódi esős napunk itt, plusz egy hideg fronton, amely átjut 🙁 A héten gyorsan menjünk, mert a szüleim jönnek Csütörtökön látogatni !!

adios!

További hozzászólások Kath -tól:

A mai nap meglehetősen produktív volt, a szokásos és szórakoztató! >

7: 15 -kor felébredtem, csak annyi idővel, hogy felöltözzem, ellenőrizzem az e -mailt és Csomagoljon egy reggelit, mielőtt sétáltam a kávézóba, hogy találkozzam Victoria -val tanulni. Olyan gyönyörű reggel és séta volt! Tehát úgy döntöttem, hogy egy GH fahéjas mazsola zsemle mandulavajjal! Között elrejtve 3 dió felét és egy szitált mézet is. Meg pirítottam a zsemlét, így az AB fajta megolvadt az úton 🙁

Kaptam egy kávézót au lait snickerdoodle kávéval és szója tejjel.

Banánt is csomagoltam, Amit egy késő reggeli snackre mentettem, és dél körül ettem.

Teljesen nem a tipikus kerf reggeli, mi! Nagyon élveztem a táj megváltoztatását. És a zsemle meglepően jól tartott engem. De nem volt olyan szórakoztató enni, mint a zabliszt. Sokkal jobban érzem magam ezt a tesztet, de még mindig hosszú utam van.

Mint fentebb mondtam, délben ettem a banánomat, és hazamentem, ledobtam a táskáimat, és kimentem futni. Ma esőre számítottam, mivel az elmúlt 4 napban eső volt, és izgatottan a kék égbolt volt (bár odakint erős szél van). Nagyszerű volt az 5,5 mérföldes futásom. Zenem és partner nélküli voltam, és rengeteg gondolkodást végeztem.

Hazajöttem, hogy megtaláljam Matt -t és az ő főiskolai testvériségét, Waikart ivás a teraszon !! Úgy tűnik, hogy nagy hangsúlyt fektet a sörre idén tavasszal

Ez!

Ebédre egy nagy salátát evett

maradék romain, craisins + dió tegnap este, plusz pirított Broc, paprika, gombák, plusz túró, hajtások, avokádó és áfonya.

és egy csomó ételnek jó multigrain chipsnek kell lennie. Szerette őket! Olyanok voltak, mint azok a len kukorica chips, amiben sokat kaptam.

Elmegyek zuhanyozni, majd a nap hátralévő részében tanulmányozni.

További hozzászólások Kath-tól:

Az esküvő után Mazen ébren ébredt fel, amikor éjfél körül visszatértünk, majd egy kis durva éjszakát töltöttünk be a be- és kikapcsolódásból , Tehát Matt és én mindketten zombik voltunk reggel. Apák napi DADA! Ezúttal adta magának egy Fedorát, hogy olyan legyen, mint az apja:)

Karen odajött, és nagyszerű villásreggelit készítettünk az ünnepléshez – a tojás Florentine -t spenóttal és kecskesajttal, valamint cheddar és édesburgonya kekszekkel rántotta ((édesburgonya keksz) ( A Whole Foods) és a juhar szalonna Sétáljon a városban. És azt mondja, hogy „da da da da da” egész nap.

By Ladmin

https://igamiing.com/
https://ppscexam.com/
https://projectrepublictoday.com/
https://joker81official.net/
https://capturesbykristin.com/
https://www.theabbeycatering.com/wp-content/JOKER81/
https://joker81-2xu.pages.dev/
https://nutritiondepotonline.com/
https://bigcheatsworld.com/
https://joker81.powerappsportals.com/
https://joker81.powerappsportals.com/Slot-Gacor-Maxwin/
https://slotdanajoker81.powerappsportals.com/
https://slotgacorjoker81.powerappsportals.com/
https://joker81-situs-slot-telengkap.powerappsportals.com/
https://slot-gacor-joker81.powerappsportals.com/
https://18-daftar-slot-online.powerappsportals.com/
https://35-rahasia-slot-gacor.powerappsportals.com/
https://joker81-habanero-slot-gacor.powerappsportals.com/
https://joker81-app.powerappsportals.com/
https://joker81-main-portal.powerappsportals.com/
https://joker81-base.powerappsportals.com/
https://joker81rtp.fun/
https://ruslovenet.com/
https://slotmm.powerappsportals.com/
https://slot-mm-maxwin.powerappsportals.com/
https://slotmm.powerappsportals.com/
https://slotmm.pages.dev/
https://mmslot.pages.dev/
https://d-med.pro/Judi-Slot-Online-Terpercaya/
https://7luckslot.net/
https://7luckslot.org/
https://7luckvegas.net/
https://bebaswin.com/
https://mabarjp.net/
https://rtp7luck.net/
https://slot88bebasjp.powerappsportals.com/
https://agenslot77.powerappsportals.com/
https://7luck.powerappsportals.com/
https://7evenluck.powerappsportals.com/
https://innerprod.com/7luck/
https://acai.dms.go.th/7luck/